Renessanse Media

Vi strekker oss litt lenger

Om Renessanse Media AS

RenessanseMedia er ledende leverandør av kreative tjenester, grafisk bistand og digitale løsninger for trykt og elektronisk distribuert kommunikasjon.

Systematisk kompetanseutvikling i et faglig spennende miljø med ­utfordrende prosjekter, samt trivsel, rom for humor og glimt i øyet. Det har gjort det mulig å håndplukke en gjeng med entusiastiske og flinke folk med solid erfaring, kreativitet og stolthet over eget fag. Derfor kan du ha tillit til jobben vi gjør. Og så håper vi dessuten at du synes at vi er litt hyggelige å samarbeide med.

Store og små bedrifter, ­offentlige instanser, forlag og bladutgivere – RenessanseMedia har et vidt spekter av kunder.
Det er viktig for oss, for slik lærer vi mer, samtidig som vi får en morsom og interessant hverdag. Vårt beste resultat er at både kunden og vi er fornøyde.
 

FOR RENESSANSEMEDIA STÅR
«renessanse» for fornyelse.

For nye idéer, avansert teknologi og ubegrensede muligheter innen visuell og grafisk ­kommunikasjon. For nytt liv til klassiske verdier fra grafisk bransje, som respekt for kunnskap og godt håndverk, pålitelighet og vilje til å gå det ekstra stykket som gjør at kunden blir helt fornøyd. Slik sett er vi i takt med historien: Renessansen var en periode med intens nyskaping og nytt liv for kunst og vitenskap fra glemte sivilisasjoner.

ADRESSE Gjellebekkstubben 10, 3420 Lierskogen TELEFON +47 23 35 45 20 E-POST rm@renessansemedia.no Personvernerklæring